Industrieel, origineel én duurzaam!

De ontwerpers van Indusigns bedachten een aantal jaar geleden een uniek ontwerp voor stoere honden én katten; de stoere hondenmand, die inmiddels populair is in binnen- en buitenland. We zijn de tel kwijt geraakt, hoeveel huisdieren al in onze stoere mand liggen. Steeds weer ontvangen we prachtige foto’s van tevreden viervoeters, die languit in hun gepimpte olievat liggen. Gun je jouw stoere viervoeter ook zo’n unieke mand van Indusigns? Check dan snel de rest van het artikel en lees alles over dit gave product!

Hond

  • Indusigns ontwerpt en maakt al jaren stoere hondenmanden van olievaten
  • We gebruiken zwarte of roestige olievaten, die tegen een stootje kunnen
  • Standaard leveren we een grijs of denim uitwasbaar kussen mee
  • Check onze website voor alle verschillende stoere manden

We hergebruiken stalen 200L olievaten

Onze stoere hondenmanden worden gemaakt van industriële olievaten. Robuust, duurzaam én ze kunnen tegen een stootje. Standaard leveren we ze in hoogglans zwart of in roestkleur (meest populair). Vooral de roestkleur vinden we zelf echt helemaal te gek! Onder de hondenmand plaatsen we rubberen poten, zodat de vloer wordt beschermd en de scherpe randen werken we af met rubber. We weten zeker dat ook jouw stoere hond of kat maximaal zal genieten van zijn/haar nieuwe mand!

Onze stoere manden worden geleverd met kussen

Om het comfort van jouw viervoeter nog meer te verhogen, leveren we standaard ook een grijs of denim kussen mee. De keuze is aan jou! Het grijze kussen is uitwasbaar en speciaal gemaakt voor huisdieren. Het denim kussen wordt gemaakt van oude spijkerbroeken en ook deze hoes is uiteraard uitwasbaar. Het kussen ligt heerlijk zacht! Zelf kun je nog een heerlijk dekentje toevoegen aan de mand, zodat jouw viervoeter aan ontspanning niks te kort zal komen!

Dit gun je jouw stoere huisdier toch ook?!

Denk je na het lezen van dit artikel; Tof, dat wil ik ook voor mijn stoere viervoeter? Check dan snel onze website, waar je de verschillende stoere manden vindt! We weten zeker dat er een mooie bij zit voor jouw hond of kat. We zouden het supergaaf vinden, wanneer je een mooie foto stuurt van jouw viervoeter in onze mand! Deze foto zullen we dan delen met onze tienduizenden volgers op social media. Zo is jouw hond of kat in één klap beroemd! Haha!